Anna Anufrieva, 27, formerly worked for a ‘secret state service’. However, after sending pictures to the publication in the hope of being featured on their annual calendar, which were then published, she was fired.

Anna, from oil capital Tyumen in Siberia, told Yahoo! News that it’s as if she ‘committed a crime’. After losing the job and failing to secure another, she was forced to sell her flat after not being able to keep up with the mortgage payments.

Anna said: 

I have nowhere to live. No job, no boyfriend, no apartment. It is as if I committed a crime. My father stopped communicating with me, claiming I lost my shame in front of the whole country.

Nobody wants to employ me, and I wish they made it clear that it was because of the scandal. But they invent dozens of reasons.

View this post on Instagram

В настоящий момент перевожу шикарную статью с немецкого языка в журнале Psychologie heute (Психология сегодня) о том, что такое дом, что он значит для нас, что это за чувство «быть дома»..? • Шикарную, потому что написано грамотно именно с психологической точки зрения. И про исследования, и примеры из жизни – не скучно читать. При чем приводятся такие слова, значение которых настолько глубокое, что и на русский то одним словом не переведёшь!) • Это очень актуально для меня во-первых: потому что у меня давно нет чувства дома и очень хочется разобраться в этом вопросе, а во вторых там столько интересной лексики – с ума сойти!) Так вот. Наше жильё отражает то, какие мы есть, кем мы являемся. Если в доме что-то сломано, недоделано, захламлено, не сочетается между собой, раздражает – о чем это говорит? О том, что внутри тебя самого что то происходит. Буквально – ты смотришь на окружающую тебя обстановку – как в зеркало. Все в нем – твоё. В статье говорится о том, как сильно влияет на выбор вещей наше бессознательное. Те вещи, которые мы выбираем, приобретаем, показывают наш вкус, который сформировался в дошкольном возрасте, когда в родительском доме мы чувствовали себя в безопасности, когда нам было спокойно и хорошо. Вспоминая свой тяжелый период в жизни, когда я купила квартиру и переехала туда одна, без молодого человека, с которым мы были вместе на тот момент, я только сейчас осознаю, что жила около года без света. Вы понимаете?! Без света! У меня была одна лампочка из икеи настольная – и все! Настолько было темно в душе, что и физически видимо тоже бессознательно я жила в темноте… В общем много разных озарений в процессе перевода, как и новых слов. А я ещё даже не закончила её переводить. Учите языки. Целую, Аня)

A post shared by AnnaAnufrieva (@annet_anufrieva) on

Anna added: 

You all should get used to the thought that any woman who loves herself and cherishes her body can show it, including doctors, teachers and state servants. I like nude photography and I find the the harmonious female body a form of perfection, so please don’t judge but just enjoy it.

While Anna’s pictures didn’t make it to Playboy‘s top dozen, she doesn’t regret trying in the first place. Despite the weight loss and stress, she says it was all worth it.

Anna explained on social media: 

Some would say – was it worth it? To lose a stable job in that secret state service, a prestigious position. It was all worth it… take my honest word as a state servant.

Anna has a solid social media following, with more than 8,500 followers on Instagram alone.

Considering it literally has zero effect on her capability to do any job, Anna’s dismissal is grossly inappropriate (to say the least).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here